PDF downloaden

Via deze pagina vindt u een selectie van de proefschriften die door ons ontworpen zijn.
Door op de link te klikken kunt u, in de nabije toekomst, desgewenst het proefschrift van uw keuze downloaden of inzien.

Voorts is er van ieder proefschrift een pdf vorm, die u van ons ontvangt als klant. Daarnaast verzorgen we de achtergrond Powerpoint presentatie slides, voor het lekenpraatje. Het spreekt vanzelf dat dit in dezelfde stijl gebeurt als het proefschrift, met de daarin verwerkte elementen.

Stellingen en uitnodigingen krijgt u er van ons gratis bij.

Tevens is in de medische bibliotheek van Orbis Medisch Centrum van iedere dissertatie een exemplaar voorhanden.

Voor meer informatie over pagina- of omslagverdeling zoals een praegvorm, een stansvorm, speciale folies, laminaten of Spot UV-lak of -vernis, vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een aantal exemplaren met een hard-cover, dan hebben we ook diverse mogelijkheden voor u in petto. Wat dacht u van echt leer met goudopdruk in diepdruk uitgevoerd, kunstleer met (zilver)folie of omplakte boeken met de afbeelding van de omslag. Een linnen uitstraling... Kortom, u zegt het maar ! Al deze boeken worden met de hand ingebonden en zijn een verrijking voor uw boekenkast of als presentje voor de promotoren of bijv. uw ouders....

Voor het aanvragen van een offerte voor een proefschrift of illustratie en voor achtergrondinformatie over allerlei zaken waarmee u rekening moet houden indien u promoveert, neemt u gerust contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.

Ga naar de downloadpagina proefschriften

(thans nog niet beschikbaar)

Wetenswaardigheden en algemene richtlijnen met betrekking tot het promoveren vindt u hier.

Algemene leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden. (in 3 talen)  Nederlands  Engels  Duits.

Verwerven van exclusieve rechten voor illustraties kunt u met ons bespreken. Indien u niet wil dat anderen gebruik maken van uw speciale illustraties, bestaan er twee mogelijkheden ter bescherming van dit recht, nl het permanent niet-exclusieve gebruiksrecht (PNEG) en het permanent exclusieve gebruikersrecht (PEG). Beide formulieren zijn te downloaden door op de link te klikken. (de link zal binnenkort actief zijn)

Algemene voorwaarden voor aanlevering data, teksten, foto's etc, en gerelateerde documenten, die wij hanteren bij de vervaardiging van proefschriften kunt u hier downloaden. Het scheelt u veel tijd als er duidelijkheid bestaat over deze zaken en lijdt tot minderwerk achteraf. Doe er u voordeel mee.

Zoeken