Proefschriften

...

Er wordt van proefschriften wel eens gezegd dat het een noodzakelijk kwaad is. Vele promovendi zien er tegenop omdat het zo gigantisch veel werk is en nauwelijks wat oplevert. Voor dat laatste geldt: Niets is minder waar !

Een goede dissertatie is een visitekaartje voor je leven. Een verrijking van je vakgebied om dit te delen met je (medische) medemens. Bij een inhoudelijk sterke thesis hoort ons inziens ook een karakteristieke en degelijke uitstraling. Zie ook : aanbevelingsbrief van een van onze klanten.

Dat is iets wat D&L graphics maar al te serieus neemt. We zien dit als de kroon op ieders promotie en dragen ons steentje bij, doordat we dit op de juiste wijze vertalen in een vorm die naadloos aansluit aan de essentie van het onderwerp.

Velen hebben de weg naar ons reeds gevonden en iedereen geeft op zijn eigen wijze blijk van waardering en toewijding. Mede dankzij al deze promovendi die van onze diensten gebruikt

maakten, groeit dit produkt naar een ongekende hoogte qua vakkennis en kwaliteit. Dank hiervoor !

Weet u iemand die nog moet promoveren ? Stuur deze link door naar de aankomende promovendi. Dan snijdt het mes van 3 kanten. Voor de mogelijke klant, voor u en voor ons. http://www.dlgraphics.nl/nl/portfolio/proefschriften/

Kijk in onze voorbeelden thesis naar een aantal mogelijkheden.

Aanzicht van een thesis:

Boven: de voorzijde en achterzijde, voorzien van een extra flap. Beneden: de binnenzijde van de omslag met geheel rechts, de tekst voor op de flap. Afwerking van dit proefschrift is met matlaminaat in combinatie met UV spotlak als finishing touch.

In tegenstelling tot de doorsnee proefschriften (met alle respect !) moet je onze dissertaties gewoon zien én voelen! Wij gebruiken technieken waarbij diepdruk en stansvormen toegepast worden, al naar gelang dit in het ontwerp past. De accenten liggen vaak op subtiele wijze verscholen in de combinatie van elementen die we hanteren. Zie ook de totstandkoming van dit proefschrift als film, uitgezonden door RNN 7 te Rotterdam:

We nodigen u dan ook graag uit, bij ons op kantoor van gedachten te wisselen, met name, wat wij voor U kunnen betekenen. De koffie staat klaar !

Het team van D&L graphics

Wenst u een vrijblijvende offerte voor de opmaak, vormgeving en druk van uw (komende) thesis ?

Download uw offerte formulier hier en ontvang geheel vrijblijvend een op maat gemaakte prijs voor uw dissertatie.

Download uw illustratie offerte hier en ontvang geheel vrijblijvend een op maat gemaakte prijs voor uw tekening(en).

Een promotiefilm waarbij de samenwerking getoond wordt tussen de medicus en D&L graphics en die resulteert in het ontwerpen, invullen en afronden van een proefschrift. U kunt deze film hier (links) bekijken.

Veel kijkplezier.

Zoeken