Illustraties

Illustraties zijn persoonlijk en subjectief. Iedereen heeft een andere mening over illustraties. Medische illustraties dienen eigenlijk echter maar voor een doel. Ze zijn niet bedoeld om aan de muur te hangen maar moeten duidelijk maken wat men wil vertellen. Weglaten wat niet ter zake doet. Van de andere kant... het oog wil natuurlijk ook wat.

We proberen binnen D&L graphics een aantal stijlen aan te houden waar we achter staan en die een grote groep mensen aanspreekt en vooral hun doel niet voorbij schieten. In de volgende pagina's kunt u een aantal van onze illustraties bekijken qua inhoud en stijl. Als er illustraties bij zijn waar u iets mee wil, neem dan gerust contact op met ons. De meeste illustraties zijn te koop, behoudens diegene, waarvoor de klant exclusief recht heeft verworven. Ook dat is voor u een optie indien u niet wil dat anderen iets met uw tekening kunnen doen.

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor de kosten van een (set van) tekening(en).

Binnen D&L graphics verzorgen we illustraties die handgetekend zijn (meestal), of in combinatie met de computer. Daarnaast 3D-illustraties & 3D-animaties.

In dit voorbeeld ziet u hoe wij bepaalde illustratie technieken met elkaar combineren. De kunstheup-kom en het instrument zijn 3D gereconstrueerd.