Segmentaties en 3D oplossingen

In het kader van nieuwe innovaties op 3D gebied, kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor al uw toepassingen op segmentatie niveau en het genereren van 3D modellen op basis van CT en MRI beelden van uw patienten.

Deze gegenereerde beelden zijn toepasbaar op verschillende manieren en voor verschillende toepassingen. Als didactisch materiaal voor publicaties of presentaties zijn ze uitermate geschikt. Hebt u behoefte aan een hardware model van uw ct data, zoals bijv een schedel of een knie waarin een prothese op maat wordt ingepast, dan kunnen wij deze voor u in 3D printen / laten fabriceren.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw data om te zetten in vectoren te behoeve van zeer specifieke toepassingen, waarbij de beelden stereo bekeken kunnen worden en voorzien van force feedback technieken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Volume-model rendering

We kunnen uw data bewerken met speciale software toegespitst op de data die u visueel wil maken. Of dit nu in botsetting, longsetting of weke delengebied is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voorwaarde is dat we CT of MRI data aangeleverd krijgen die voldoende resolutie hebben en dunne coupes van 1-1 of 2-2 mm.

Twijfelt U of uw data aan de juiste voorwaarden voldoet ? U kunt een proefsetje opsturen naar onderstaand emailadres en wij controleren of de kwaliteit optimaal genoeg is. Hiervoor rekenen we uiteraard geen  kosten.

Vraag naar de voorwaarden.

Sturen proefset : info@dlgraphics.nl

Zoeken