Portfolio

We hebben een uitgebreide portfolio van produkten en diensten die we u kunnen aanbieden. In het rechtermenu kunt u de verschillende diensten nader bekijken om een beter beeld te krijgen waar D&L graphics voor staat.

We realiseren ons dat er op dit moment nog niet alles zichtbaar is op de website, maar we zullen deze spoedig aanvullen met nieuwe relevante informatie en afbeeldingen.

Mocht u toch al nieuwsgierig zijn naar wat we allemaal te bieden hebben, bel dan vrijblijvend met een van onze medewerkers.

Tijdens kantooruren (8.30-17.00 u.)  045-566 11 93 • 045-566 11 94 • fax 045-566 00 64

Na 18.00 u.: tel. 06 - 24 3210 42 (John Derwall) of 06 - 24 3210 41 (Eric Lemmens)

We geven U alvast een voorproefje waarom het zo belangrijk is dat U gebruik zou moeten maken van een wetenschappelijk medisch Illustrator. We krijgen vaak de vraag (ook van professionals) waarom er illustraties gemaakt dienen te worden van bijv. een operatie als er toch fotografie bestaat? Oordeelt u zelf !

Illustratie is gebruikt in het proefschrift van Peter A.M. Everts, genaamd:

Autologous Platelet-Leukocyte Enriched Gel • Basics and Efficacy.

De medisch illustrator is eigenlijk een 'verhalenverteller'. De uitspraak:" een beeld vertelt meer dan duizend woorden" klopt nog steeds... alleen met de aanvulling: zie ik niet te veel en wat zie ik nu EIGENLJK ?? Datgene wat er niet toe doet, dient weggelaten te worden of gereduceerd in de achtergrond. In een foto is teveel 'ruis' aanwezig die afleidt van hetgeen je wil verduidelijken. Glimlichten, bloed of vloeistoffen, vet of structuren die er niet toe doen, hinderlijke reflecties of gebieden die in de schaduw liggen. Kortom, een scala aan factoren die je beeld vertroebelen en je op het verkeerde been zetten.

"Het is de taak van de medisch illustrator om de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden op een didactische en anatomisch verantwoorde wijze om zodoende een meerwaarde te creëren voor de beschouwer".

John Derwall, wetenschappelijk medisch illustrator

D&L graphics

Zoeken