D&L Graphics lanceert nieuwe website

13 januari 2009 14:00

Alvast welkom op de nieuwe website van D&L Graphics! Momenteel zijn wij nog bezig met de opbouw en de invulling van onze website. Onze excuses voor dit tijdelijk ongemak, we zullen zo spoedig mogelijk alle diensten en mogelijkheden online zetten.

Alvast welkom op de nieuwe website van D&L Graphics! Momenteel zijn wij nog bezig met de opbouw en de invulling van onze website. Onze excuses voor dit tijdelijk ongemak, we zullen zo spoedig mogelijk alle diensten en mogelijkheden online zetten.

Intussen kunt u al een voorproefje nemen op de mogelijkheden die wij aanbieden, waar wij voor staan en wat u van ons mag verwachten.

Kijkt u regelmatig op onze site, er worden dagelijks nieuwe items aan toegevoegd.

Als u aanvullende vragen heeft die niet via de website beantwoord kunnen worden, neem dan even contact met ons op en we zullen u verder helpen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen.

De koffie staat klaar!

John Derwall
Eric Lemmens

D&L Graphics

Nieuwsarchief

RSS Newsfeed

Klik hier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Zoeken